Mogę do niego napisać, choć trochę wątpię, by mi wybaczył mą upierdliwość i powrócił na stare śmieci.@Zsamot coś ostatnio mało się udziela... A ktoś próbował ściągnąć tutaj Hajasza?
Robił swoisty klimat na starym Brutalu i wszędzie go było pełno. A opcja "mention" w mojej opinii zrobiona idealnie, nie poprawiałbym tej czcionki.Pioniere pisze: ↑9 lat temuMogę do niego napisać, choć trochę wątpię, by mi wybaczył mą upierdliwość i powrócił na stare śmieci.@Zsamot coś ostatnio mało się udziela... A ktoś próbował ściągnąć tutaj Hajasza?
@Rattlehead też jakoś ostatnio tu nie bywa. (@yog to mention ma za dużą czcionkę, czy też to zbędne wytłuszczenie)
jak już wszystko poprawię to nic innego mi nie zostanie, to tak jak robienie Mandali - na koniec rozpierdalasz ukończone dzieło
Nie, brak czasu. Poza tym mało który koncert mnie zachęca do przyjazdu do np. takiej Warszawy. Może svarti, eggs i archgoat na jesieni.
O, i wreszcie będzie bardziej BL-owo, witamy!
widziałem go parę dni temu na forum
Czyli moje "Panowie" przechodzi do lamusa
żeś błysnął tekstem, jakby był 2003 rok normalnie ;p
jak najbardziej plus ZDROWIE dużo zdrowia dla Nas i naszych bliskich i dobry zimny browarRyszard pisze: Upup i upupup.
1. Rodzina
2. Cycki
3. Rock n roll
Ja tam swojego pokazałem. Jaki problem ? Ale nasza współczesna wspakultura ma janusowe oblicze. Z jednej strony egalitaryzm jest wartościowy, a skoro tak, to wszystkie cycki są równe, bez względu na płeć, która jak wiadomo wytworem kultury jest, a z drugiej jednak jakoś tak nieładnie poprosić pannę o pokazanie biustu, bo to seksizm, szowinizm i po prostu brak kultury. Najprawdopodobniej tym tekstem odstraszyłeś niewiastę od naszego grona. Szkoda.
ODPIERDOL SIĘ OD NIEGO!!!!!!!!
TITELITURY pisze: ↑8 lat temu To wonsz z Odry. Te przedstawiania się przypomniały mi reklamę Calgonu z lat 90. ubiegłego stulecia. "Dzień dobry, nazywam się Leszek Zając - mówił hydraulik - mam 30 lat, od 19 naprawiam pralkę".