Tak jest kolego @yog ... to ten Mołotow z fotki... tyle co pamietam Marduk 666 to gostek z Jasła. Ja natomiast reprezentuje miasto Dębica. Jedynie województwo mamy wspólne z kolegą @Marduk 666...
Pyszne mięsko, dobre piwo,
I już w głowie krzeszą żywo,
Myśli pomysły szalone,
W kanikułę wyzwolone,
Spod kurateli rozumu,
Co niczym ciało dżuma,
Tak tłamsi mózgu zwoje...
Wolę być zatem opojem !
I miast w domu siedzieć smutno,
I biadać nad życiem, które tak trudno,
Jest przeżyć bez żadnej zgryzoty,
( na nic tu wszelkie modły ),
Wolę chwycić w dłoń flaszeczkę,
Ubzdryngolić się troszeczkę.
Świat się kręci, jest wesoło !
Młode dupy tańczą w koło !
Niebo takie kolorowe,
Gdy nań patrzysz leżąc w rowie.
A potem kac,
Piłeś, więc płać,
Zdrowiem zszarganym,
Żołądkiem zbolałym.
Lecz nic to przecie,
I sami wiecie,
Że nim kur trzy razy zapieje,
Znów pół litra się wychleje.
Na starym forum bywałem okazjonalnie(nick Berith) lat 27 i do tego bezrobotny panczur, 2 miesiące temu wróciłem ze Szkocji po 1,5 rocznych robotach, teraz korzystam z zarobionej wolności. Słucham różnej muzyki z cięższego brzmienia to głównie Death metal(Immolation, Diecide, Morbid Angel no i rzecz jasna Szwedzkiej sceny wyziewy jak Dismember, Grave), czasem schodząc na black i, grind. Zazwyczaj słucham na komputerze z monitorów, rzadko mam okazje słuchać z nośnika z powodu wrodzonego lenistwa(Zgrywam do formatu Waw, mam wirtualnie całą swoją ''materialną'' biblioteczke i to męcze), nie bawie się w aktualnie analogowe brzmienia(choć parę kaset i winyli nadal posiadam, może przy przypływie gotówki do tego wrócę). Grywam też troszku na gitarach( 6, 4 w E standard, 7, 5 w A - japończyki, wzmacniacze lampowe), nie bawiąc się przy tym w zespoły. No i to by było na tyle.
Witam wszystkich użytkowników.
Krótko o mnie...
Lubię piwo i dobre gitarowe pierdolnięcie- od Dio po Cultes des ghoules.
Poza tym jajka,wytłaczanki i dobrze uprzątnięty kurnik na podwórku.
Jęczmień ponad paszę!
Hails!
Jako że zarejestrowałem się na tym forum, to wypadałoby się przywitać Może ktoś nawet mnie kojarzyć, gdyż zdarzało mi się udzielać swego czasu na poprzedniej wersji forum (a było to w sumie parę lat temu).
Jak mam dodać coś o sobie, to powiem, że pochodzę z okolic Szczecina a obecnie studiuję w Wawie. Z muzyki to wiadomo, że metal jak najbardziej (głównie srasze, hejwi i jakieś deffy) no ale nie tylko
Mam nadzieję, że już zostanę na stałe w tym jakże ciekawym forum, bo poprzednio trafiłem tu na naprawdę zacne osobistości słuchające dobrej muzy, pozderki
Witaj old user Tak @yog z @Wędrowycz zrobili robotę, szczerze powiem, że za starym forum już żadnej tęsknoty nie ma, tym bardziej zajebiście że stara gwardia pojawia się i tu
Vortex pisze: ↑8 lat temu
Witaj old user Tak @yog z @Wędrowycz zrobili robotę, szczerze powiem, że za starym forum już żadnej tęsknoty nie ma, tym bardziej zajebiście że stara gwardia pojawia się i tu
Jednak na starym Brutalu było tematów mnogość, nawet o kapelach z Pcimia Dolnego, mających jedno demo na koncie, kopalnia info. No, ale admin chuja na to wyłożył. Trudno, niczym pierwsi przodownicy pracy za kumuny, trzeba to odbudować jak Warszawę ze zgliszcz.
Byłem rasowym metaluchem jednakże to dawno i nieprawda a co do bycia intelektualistą to od zawsze nim byłem
Vortex pisze: ↑8 lat temu
Jednak na starym Brutalu było tematów mnogość, nawet o kapelach z Pcimia Dolnego, mających jedno demo na koncie, kopalnia info. No, ale admin chuja na to wyłożył. Trudno, niczym pierwsi przodownicy pracy za kumuny, trzeba to odbudować jak Warszawę ze zgliszcz.
@Hajasz robi bardzo dobrą robotę, inni też dokładają swoją cegiełkę. Ostatnio efil. Myślę, że kilka miechów i będzie więcej wartościowego kontentu niż na starym brutalu.
@Xyhu witaj, na starym forum zawsze uważałem cię za specjalistę od dobrego death metalu, zwłascza tego z Finlandii. Dzięki za Krypts!
Screaming Into The Blackness, Needing No God But Himself
Beneath the Veil of Sanity Beats the Throbbing Process of Decay
"ja pierdolę przeczytałem cały temat Kid Rock i muszę się napić"
Siemka!
Tu Thaergal z okolic Warszawy. Duchem obecny od czasów poprzedniego forum, rad jestem, że zmartwychwstało silniejsze. Muzyczne zainteresowania to głównie black thrash heavy, nie wzgardzę też dobrym grindcorem. Na forum szukam inspiracji i nowinek zwłaszcza black metalowych. Pozdrawiam forumowych wyjadaczy oraz młodych adeptów mocnego metalu.