Ale Ty Jesteś zabawny, jak Korwin Mikke. Czyli w iście niezamierzonym dla siebie stylu...
No to moze Darkthrone zagra jakis okazjonalny koncert jako support Babuszki?yog pisze: ↑7 lat temu Ano rzekomo za sprawą wiadomego pana zostało skasowane, ze względu na trademark pewnie i zuploadowane raz jeszcze. Na tym youtubie w każdym razie mi się non stop w propozycjach wyświetla i ma już 232 tys. wyświetleń najebane po tygodniu, ponad 2/3 tego, co pierwszy singiel Darkthrone przez miesiąc![]()
Musisz mu wybaczyć, to yog go sprał na te gówniane Black Magic SS, to się chłopak pogubił w końcu i stracił rozeznanie w tym, co dobre, a co złe.dj zakrystian pisze: ↑7 lat temuAbba to akurat zajebisty pop ze swietnymi melodiami. O co ci chodzi metalowczyku?
Połowa kucy tam pewnie nawet nieświadoma że była schizma. Może kogoś to zdziwi, ale większość "słuchaczy muzyki" niespecjalnie sprawdza newsy na jej temat, nawet wydawałoby się w klimatach cięższych czy bardziej niszowych.
Ja sam nie mam pojęcia co to za gatunki i kto gra i słucha takie gówna.
Znalazłbym z 10 tematów w których używasz tych słów do oznaczeń kapel, ale spoko, rozumiem ze w 80. nikt tak nie tagował w podziemiu.
Daj se spokój z tym zespołem. Pozostań przy Motorhead.
A jak tak zapytam, czy do słuchania muzyki konieczna jest orientacja, co to za gatunek, czy wystarczy, że po prostu mi się podoba?pp3088 pisze: ↑7 lat temuPołowa kucy tam pewnie nawet nieświadoma że była schizma. Może kogoś to zdziwi, ale większość "słuchaczy muzyki" niespecjalnie sprawdza newsy na jej temat, nawet wydawałoby się w klimatach cięższych czy bardziej niszowych.
Ba, ponad połowa kucy jakich spotkałem miała zerowe pojęcie o znacznej ilości gatunków, a przecież nie pytałem o nic trudnego(post-metal, sludge, drone itp) Jak to stwierdził jeden - sludge to te granie co jak odkurzacz brzmi a goście są w kapturach i udają mnichów? A to spoko jest, nawet lubię.
No tak, Neurosis, Cult of Luna, Earth gówno a Batushka zajebista, złote usta
Bo to Szwecja, tam wszystko stoi na głowie.