Wedlug mnie beznadziejny bebniarz.Nikt pisze: ↑5 lat temu
no choćby tu. polecam inne filmiki z jego udziałem + jego prywatne z kanału treningowe. Dla mnie najlepszy polski bm garkotłuk. Ten luz w nadgarstkach i rękach robi wszystko.
Wedlug mnie beznadziejny bebniarz.Nikt pisze: ↑5 lat temu
no choćby tu. polecam inne filmiki z jego udziałem + jego prywatne z kanału treningowe. Dla mnie najlepszy polski bm garkotłuk. Ten luz w nadgarstkach i rękach robi wszystko.
Co ma piernik do wiatraka? Muzyka to muzyka.
Z Godflesh powiadasz
tak, te automaty tu akurat pasująDarkspace, Godflesh
A czego brakuje Manti i Parsonsowi?
Heheszki heheszkami........ @Wędrowycz, Mick Harris ladnie potrafil jebnac w bebenki.
Belzebóbr pisze: a ja jak najbardziej słucham muzyki z tidala i spotifaja, o wiele lepsze to i poręczniejsze niż słuchanie z jakichś śmiesznych CDków. Przynajmniej można się do głośnika na bluetooth podłączyć
Posluchaj moze plyt Napalm Death na ktorych bebnil Harris.

Maniac pre Mayhem. This is the tape that made Euronymous recruit Maniac to Mayhem as their vocalist. Upload approved by Maniac.
Wystarczy abyś spojrzał na dawny skład zespołu w MA i przy Maniacu masz podane ex-Septic Cunts. Reszta to już własna inwencja, by obadać, co to było. A wedle notki to miks hardcore i noisecore inspirowany "na żywo", jak sam Maniac podaje, odsłuchem nagrań demo Necrophagia oraz Hellhammer - po czym w pół godziny powstało zamieszczone tu demo.Sacrum_Profanum pisze: @yog ...a te Septic Cunts bardzo spoko ciekawostka, nie słyszałem wcześniej o tym nigdy.

Ojcostwo zmienia nawet twardzieliWędrowycz pisze: ↑5 lat temu Co do Maniaca, to wygląda lepiej bo po pierwsze odstawił całkowicie alkohol po tym jak wisiał za rękę z okna na 4 piętrze budynku nie wiedząc skąd tam się znalazł, poza tym zmienił swój mocno nihilistyczny i destruktywny styl życia po tym jak został ojcem. Ma zdaje się dwójkę dzieci już.

Dokładnie tak, przy czym ja jeszcze i "Deathcrush" bym dorzucił, bo ten materiał też dalej ponadczasowy jest.DiabelskiDom pisze: ↑5 lat temu Bardzo ładne, ale jak tak sobie teraz myślę, to dorzuciłbym EPkę o wilczym leżu a potem postawiłbym między nimi znak równości. Każdy inny wszyscy rów... tzn każdy zajebisty inaczej niż reszta.