No czasem mi się zdarza, z reguły tak jak mówisz, kiedy dłużej nie słuchałem. Ale też często na całym dysko się ie kończy, tylko na wybranych tytułach
Do tych dwóch Panter bardzo pasuje trochę experymentów od Slayera w postaci Diabolus in Musica

Ciekawe, zbadałem właśnie

Ewentualnie to tobie, po 10-20 min, z reguły muza brzydnie i nudnie. Widocznie zuej muzyki słuchasz.TITELITURY pisze: ↑4 lata temu
Z reguły mam tak, że kiedy słucham płyt, odnoszę wrażenie, że ich druga połowa jest zawsze gorsza od pierwszej jakby muzykom przy robieniu kawałków kończyły się pomysły. Tu jest jeden z nielicznych wyjątków, trzymających poziom od pierwszej do ostatniej minuty. Jedna z lepszych tegorocznych rzeczy.

Nie ma chyba odpowiedniego tematu dla polskiego czy nawet nie-polskiego post punka itp okolic. Może jest, nie sprawdzałem bo po wczorajszej nocnej zmianie, na której wypomniano mi założenie wspólniaka dla crossover, rence się jeszcze mi trzęso. Dlatego też zaczepiam o ostatki wypowiedzi poprzedników, by natchniony ich aktualną fazą, posłuchać składanki i osobno zespołu nie będącego jej częścią.